Om barnböcker

Stärk bandet till barnbarnen med böcker

Barnbarn har alltid en speciell plats i mor- och farföräldrarnas hjärtan. Det finns flera sätt för dem att umgås med barnbarnen men ett av de mest stärkande för relationen kan vara att läsa böcker. Många vuxna har trots allt fina minnen från barndomen när någon läste för dem.

Få råd att köpa böckerna

Som pensionär kan det vara svårt att ge sina barnbarn allt man vill då ekonomin inte alltid är den bästa. Men med hjälp av kraftiga senior rabatter kan du få tag i böcker för en liten peng. Du kan även hitta senior rabatter på andra saker så att du får mer pengar över att spendera på barnbarnen. Du kommer förvånas över hur mycket du faktiskt kan spara genom att använda senior rabatter.

Läsa tillsammans

En av de bästa aktiviteterna för mor- och farföräldrar att göra tillsammans med barnbarnen är att läsa böcker. Köp böcker som du tror att ditt barnbarn tycker om och se till att avsätta tid för att kunna gå igenom dem ihop. Om barnen är små så kan du läsa för dem och om de är lite äldre så kan ni turas om att läsa. Det viktigaste är att ni umgås så att ni kan stärka bandet till varandra.