Om barnböcker

Böcker för barnfamiljen och fira största barnet med studentskyltar

När man är en stor familj med barn i olika åldrar passar det bra med böcker för barn med anpassat innehåll till åldern. Fysiska böcker för barn viktiga att läsa då allt fler böcker blir digitaliserade. Har man i familjen även ett större barn som vuxit och ska ta studenten, är det roligt att kunna fira händelsen med en rolig, personlig och unik studentskylt. Då kan man på partykungen.se skapa studentskyltar där man själv kan skapa designen.

Fördelen med studentskyltar och böcker för barn

Att läsa en god bok för barnen eller att barnet läser själv är en bra stimulans. Enligt forskning så visar det till exempel att högläsning är viktigt för barnen, vilket ofta brukar vara från en bra och spännande barnbok. Högläsning kan nämligen ha en lugnande och pedagogisk effekt på barn. När man har ett eller fler större barn hemma som läst mer i skolan och ska ta studenten, är en minnesvärd händelse värd att fira med studentskyltar från partykungen.se! Fördelen med studentskyltar från partykungen.se är att man får stor frihet att designa skylten med passande bild och text, som sedan kunnig personal skapar för att leverera.

Lyckad student och härliga barnböcker till storfamiljen

Att ha tillgång till studentskyltar genom partykungen.se, innebär att man inte behöver stressa över att hitta passande studentskyltar när man som föräldrar har annat att planera. Under studentplanerande kan man underhålla de minsta i familjen med böcker som gör barnen smartare men också är mycket underhållande att läsa. Inom forskning kring barnböcker vet man att barnböcker gärna får skrämmas och det innebär att det är litteraturens uppgift för att skapa förhöjd spänning och känsla utan att det är på riktigt. På Stockholms universitet vill man att läsning bland barn och unga måste öka och därför utvecklar läsdelegationen tillsammans med regeringen, större satsningar på bibliotek och tillsammans med lärare.