Om barnböcker

Bästa böckerna om barn

Går du i väntans tider? Att vänta barn är en mycket spännande och häftig upplevelse. Det spelar ingen roll om det är första, andra eller femte gången du går igenom en graviditet. Att få känna de första sparkarna inifrån magen är en känsla som är obeskrivlig.

Oavsett om du har blivit gravid på naturlig väg eller fått hjälp med graviditeten hos nordicivf.se är det mycket att ha koll på. Under de första månaderna kanske du mest går i en rosa dimma, men verkligheten kommer snart ikapp och förberedelserna måste börja. Med hjälp av bra och informativa böcker om barn kan du få all information du behöver under graviditeten, såväl som efter.

5 bra böcker om barn

Här nedan har vi samlat några av de bästa och mest uppskattade böckerna om graviditet, förlossning och att vara förälder.

1. Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter

2. Med känsla för barns självkänsla – Krantz Lindgren, Petra

3. Föda utan rädsla – Heli, Susanna

4. Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab

5. Stora boken om barn : att vänta & föda – barnets första sex år

Under graviditeten kan det komma många tankar för både dig och din partner. Därför kan böcker komma till mycket stor hjälp för er båda. Alla ovannämnda böcker finns tillgängliga att beställa online, men ett flertal hittar du även i ljudboksappar. När du väl har en liten bebis på din arm kan det vara svårt att få en stund över till läsande. Passa på att lyssna på ljudboken medan du promenerar med vagnen, söver bebisen för natten eller medan du ammar.

Om barnböcker